Køb bolig

Du får nemt et overblik over de boliger, vi har til salg, ved at klikke her.

Via vores søger på enten forsiden eller ’Se boliger’-siden kan du justere din søgning efter eksempelvis postnummer, by, pris og hustype. Det giver dig nemt og hurtigt et overblik over de boliger, vi har til salg, der passer til netop dig.
 

 
 

Få rådgivning under købet

Når du har købt din drømmebolig, skal der en del juridisk og praktisk på plads, og det ved Bolignes alt om. Købsaftalen skal underskrives, ejerskifteforsikring skal vælges, og skødet skal tinglyses. Dertil kommer fortrydelsesretten og udbetaling, som også er vigtige termer ved køb af bolig. Alt dette rådgiver vi dig om under boligkøbet, så du er i trygge hænder.

Er du førstegangskøber?

Uden erfaring inden for bolighandel kan det være svært at finde ud af, hvor mange værelser og kvadratmeter, du i bund og grund har brug for. Samtidig skal der tages stilling til eksempelvis finansieringsform, valg af område, prisforhandling og meget mere. Alt dette kan vi rådgive dig om efter mange års erfaring inden for branchen. Vi engagerer os i dine drømme og vil opfylde dem på bedste vis i fællesskab med dig. Vi stiller de rigtige spørgsmål og har styr på både det praktiske og de vigtige detaljer.

 
 

Få styr på dokumenterne

Når du skal købe en bolig, har du krav på en lang række dokumenter, der kan fastslå økonomiske udgifter ved købet. Vi vil som ejendomsmægler gennemgå disse dokumenter og hjælpe dig på bedste vis. Sådanne dokumenter består af salgsopstilling, ejerskifteforsikring, energimærke, tilstandsrapport og el-installationsrapport.

Leder du efter et sommerhus?

Vi har mere end 20 års erfaring inden for netop sommerhuse og kan også rådgive dig, hvis du overvejer at udleje sommerhuset helt eller delvist. At købe et sommerhus er en stor beslutning, og det kan også være en god økonomisk investering. Ved at leje sommerhuset ud, kan du få dækket en del af dine udgifter, men her er der en hel del regler, og det vil vi meget gerne rådgive dig om ved køb af et sommerhus.

 
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.