Om Bolignes

Bolignes er en selvstændig ejendomsmægler med medarbejdere, der brænder for netop dit boligsalg/boligkøb. Vi er ikke blot en ejendomsmægler – men også rådgiver inden for både boligudlejning, byggeprojekter og tilbygninger. Vi har mere end 20 års erfaring og viden indenfor bolighandel og sommerhusbranchen. Og vi vil hellere end gerne give dig en uforpligtende opdatering om udbud og efterspørgsel inden for de områder, vi arbejder med.
Vi arbejder primært med bolighandel i byerne Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og de omkringliggende byer langs nordvestkysten – men rådgiver også gerne i Hjørring og andre nordjyske byer.

 
 

Erfaring inden for boligudlejning

Vi har særlig kompetence og erfaring inden for køb og salg af sommerhuse og rådgiver dig gerne, hvis du udover boligkøb også overvejer at udleje boligen, hvilket er aktuelt for flere og flere sommerhusejere. Inden for netop boligudlejningsbranchen har vi mere end 20 års ekspertise og erfaring – vi kan derfor rådgive dig om muligheder og indtægter, inden et eventuelt sommerhuskøb.

Hvorfor vælge os?

Bolignes lever på god kundeservice, og hos os handler det ikke blot om at få et hus til salg. Vi har særlig fokus på kundepleje, løbende dialog, ærlighed og ikke mindst rådgivning. Du vil opleve en løbende kontakt mellem os, hvor du bliver holdt opdateret og får tips samt råd, hvad enten du er sælger eller køber.

 
 

Vi tilbyder ’Solgt eller gratis’!

Bolignes tilbyder ’Solgt eller gratis’, og kort fortalt betyder det, at du ikke har nogen udgifter til os, medmindre vi får din bolig solgt. Dette koncept har til formål at give dig tryghed, og samtidig viser det dig, hvor meget vi brænder for at sælge din bolig på bedste vis.

Få et gratis salgstjek

Hvis du overvejer at sætte din bolig til salg men først ønsker vores rådgivning, vil vi gerne besøge dig til en uforpligtende snak. Vi kender områderne og ved, hvad der er efterspørgsel på. Hos Bolignes får du altid en ærlig vurdering i forhold til både prissætning, liggetid og salgsmuligheder. Kontakt os gerne for en gratis salgsvurdering.

 
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.