Sælg bolig

Vi ved, hvor stor en beslutning et boligsalg er for dig. Det er vi bevidste om gennem hele processen, og vores fornemmeste opgave er at give tryghed gennem rådgivning, oplysning og løbende kontakt.
Hos Bolignes har vi særligt fokus på kundepleje, og nedenfor kan du derfor læse mere om forskellige processer og overvejelser, som kan rådgive og hjælpe dig ved et eventuelt boligsalg.
Vi vil allerhelst møde dig personligt og tage en snak om markedet, priser og muligheder. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak og gratis salgsvurdering.

 
 

Gratis salgsvurdering

Mange går med overvejelser om at sælge og ønsker at vide mere om pris og salgsmuligheder. Netop derfor tilbyder Bolignes gratis salgsvurdering. Det foregår ved, at vi besøger dig i din bolig og gennemgår boligen. Herudfra tager vi en snak, der resulterer i en salgsvurdering fra os. Ud fra vores møde og anslag af pris, kan du frit vurdere, hvorvidt Bolignes skal hjælpe med at sælge din bolig.

Bliv klar til boligsalget

Du har med sikkerhed en masse spørgsmål og tvivl, hvis du overvejer at sælge din bolig. Alle disse tanker vil vi gerne tale med dig om, så du får en god oplevelse med at sælge boligen. Til det første møde vil vi stille dig spørgsmål for at lære dig at kende – og dit behov. Måske ønsker du samtidig at købe en ny bolig, som vi også kan rådgive dig omkring. Det kan også være, at du overvejer at købe et sommerhus med mulighed for udlejning, og her har vi også 20 års erfaring, som kan hjælpe dig godt på vej.

 
 

Er du førstegangssælger?

Er det første gang, at du skal sælge en bolig, er du kommet til den rette mægler. Bolignes har særlig fokus på, at du skal føle dig tryg hele vejen gennem salget. Det opnår vi gennem grundig rådgivning, statusmøder og løbende dialog. Vi er altid parate til at svare på dine spørgsmål, og hos os findes der ingen dumme spørgsmål.
 

Sådan gør du din bolig mere salgsbar

Vi sørger for, at din bolig bliver markedsført på bedste vis og over for de rigtige potentielle købere. Desuden er vi din rådgivende samarbejdspartner gennem hele processen, men ved et boligsalg er der også ting, som du selv kan gøre for at skabe det bedste boligsalg. Derfor har vi samlet nogle råd og tips til at gøre din bolig mere salgsbar.

Klik her for at se tips til at gøre din bolig mere salgsbar.
 

 

Sælg bolig

Dine oplysninger:
Kommentar:
 

Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.