Plantegning

Hornfisken 30, 9480 Løkken

Sagsnr.E1195
Type Ejerlejlighed
Boligareal82 m²
Grundareal0 m²
Rum/værelser3/3
Antal plan2
Byggeår2009
EnergimærkeB
Pris:1.095.000 Kr.
Udbetaling:55.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.2.278 Kr.
Pris/m²13.354 Kr.

Beskrivelse:

Særdeles velholdt og populært rækkehus/ferielejlighed i gåafstand til Løkken by. Her finder du et område med liv og glade dage, hvor det oser af feriestemning. Lige ud for døren er der en Pay & Play golf bane som er god for begynderen. Er man mere øvet er der også den store 18 hullers golfbane. Fra boligen er der ikke mere end få minutters gang til alt hvad Løkken har at byde på. Man krydser bare den lille viadukt og så står man midt i badebyen. Foran boligen er der mulighed for at parkere. Man kommer ind i en gang, hvor der er adgang til førstesalen, husets badeværelse og køkken al rummet. Badeværelset er dejlig rummeligt med separat bruseniche. Bag døren er der installeret et skabsarrangement med vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er i sammenhæng med stuen og giver en rigtigt hyggelig fornemmelse. Fra stuen er der udgang til den dejlige aflukket terrasse samt lille stykke græsplæne der hører sig til. På førstesalen er der 2 fornuftige værelser, samt en stor hems. Fra det ene værelse er der udkig over golfbanen og fra det andet værelse er der udgang til en dejlig overdækket terrasse. I det ene værelse er der lavet et Ejer skab, hvor man har mulighed for at aflåse sine private ejendele ved udlejning. Udvendigt er der også et tilhørende skur. Dette er en bolig der virkelig tilpasser sig livsnyderen og hvor der er minimum vedligeholdelse. Book en fremvisning i dag på 72 119 114 eller hvis du har nogle spørgsmål.
Boligen opvarmes med fjernvarme og er derfor også billig i drift.
Alt udvendigt vedligeholdelse er dækket af ejerforeningen derude og man slipper derfor for maling, udskiftninger osv.
Denne feriebolig udlejes i juli/august igennem et bureau, og omsatte i 2017 for 19.578 kr. inkl. forbrug til ejer ved 5 ugers udlejning. De første 21.400 kr. ved udlejning er skattefri i 2017.


LÆS MERE

Book en fremvisning

Hornfisken 30, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Hornfisken 30, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Hornfisken 30, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.