Plantegning

Egernvej 21, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1015
Type Fritidshus
Boligareal102 m²
Grundareal5.053 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår1997
Pris:1.625.000 Kr.
Udbetaling:85.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.975 Kr.
Pris/m²15.931 Kr.

Beskrivelse:

Velholdt sommerhus med utrolig fredelig placering i det naturskønne område, Nr. Rubjerg. Herfra er der 500 meter til Nr. Lyngby strand, og 8 km til Løkken midtby. Huset har, med den indvendige renovering i 2015, fået helt nyt liv, og det er tydeligt at se hvor lyst og rummeligt huset er. Fra man træder ind i huset, er det tydeligt at mærke, at ejeren har taget godt vare på huset. I huset findes der 3 rummelige værelser. Dertil er der 2 badeværelser, hvoraf det ene har spa og sauna. Husets center er at finde omkring det kombinerede stue/køkken areal. Her er der givet luft til, at sommerhushyggen kan blomstre. Et lille trappetrin går ned til stuen, og her er der dømt rigtig hygge, med brændeovn og de store vinduespartier, som giver god udsigt til den smukke beliggenhed. Når man sidder derfra og kigger ud, er der mulighed for at opleve vildt, i og med at huset er naturbeliggende. Tager man et skridt udenfor på de dejlige terrasser, har man på de høje solskinsdage flot lys og god varme her. Tilhørende huset er der også en stor bred garage på 40 m2. Dette er et sommerhus, der bestemt er et kig værd.

Taget er blevet malet i 2015 + der er kommet helt ny garageport.
Huset opvarmes med el, brændeovn og en energisparene panasonic varmepumpe.

Området:
Nr. Lyngby er en lille ferielokation, placeret 6 km nord for Løkken. Her kan du opleve alt hvad sommerhuslivet indeholder. Lige fra de brede, lækre sandstrande med klitter og marhalm, til skov arealer i Nr. Rubjerg. Ikke mere end 8 km fra Nr. lyngby finder du også turistattraktionen Rubjerg Knude, nærmere kendt som det tilsandede fyr.

Udlejning:
Dette sommerhus er udlejet igennem et bureau, og omsatte for kr. 105.587 inkl. forbrug til ejer i 2017.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Egernvej 21, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Egernvej 21, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Egernvej 21, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.