Plantegning

Tjørnevej 16, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

NY PRIS
Sagsnr.FH1016
Type Fritidshus
Boligareal82 m²
Grundareal846 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår1973
Pris:645.000 Kr.
Udbetaling:35.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.354 Kr.
Pris/m²7.866 Kr.

Beskrivelse:

Hyggeligt og charmerende typehus fra 1973. Sommerhuset er indrettet med 3 rummelige værelser, dertil er der et badeværelse. Huset har et stort kombineret stue/køkken. Stuen er indrettet med nyere brændeovn, og mange kvadratmeter med plads til hele familien. Når man træder ud fra stuen, kommer man ud på en stor, aflukket sydvendt terrasse, hvor der er mulighed for at have sol hele dagen. Grunden er meget aflukket, og de store hybenbuske giver mulighed for privatliv. Fra huset er der mindre en 5 minutters gang, før man står på den brede strand i Nr. Lyngby. Endnu kortere er der til den velkendte pub i Nr. Lyngby. Heller ikke mere end 5 km er der til Løkken midtby, og på en varm sommerdag er cyklen ideel at tage rundt i området. Et rigtig dejligt og velindrettet hus, med plads til muligheder.
Taget er fra ca. 2008.
Huset opvarmes med brændeovn og EL. Der er gulvvarme i køkken og bad.

Området:
Nr. Lyngby er en lille ferielokation, placeret 6 km nord for Løkken. Her kan du opleve alt hvad sommerhuslivet indeholder. Lige fra de brede, lækre sandstrande med klitter og marhalm, til skov arealer i Nr. Rubjerg. Ikke mere end 8 km fra Nr. lyngby finder du også turistattraktionen Rubjerg Knude, nærmere kendt som det tilsandede

LÆS MERE

Book en fremvisning

Tjørnevej 16, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Tjørnevej 16, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Tjørnevej 16, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.