Plantegning

Solkrogen 10, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1029
Type Fritidshus
Boligareal61 m²
Grundareal1.335 m²
Rum/værelser3/3
Antal plan1
Byggeår1986
Ombygget1993
Pris:995.000 Kr.
Udbetaling:50.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.634 Kr.
Pris/m²16.311 Kr.

Beskrivelse:

Flot og moderniseret sommerhus, på fredelig og privat grund i Nr. Lyngby lige nord for Løkken. Huset ligger ikke mere en få minutters gang til de brede sandstrande, som er karakteristisk for området. Huset er indrettet med 2 værelser, hvortil der er badeværelse med spa og sauna. Fra spaen er der udsigt ud over den lukkede grund, og her kan man side og nyde et glas vin de sene aftentimer. Endvidere er huset udstyret med nyere køkken, som er kombineret med stuen. I stuen er der sat en brændeovn midt i rummet, der fungerer som varmekilde til hele huset. En rigtig hyggelig stue, hvor der er direkte udgang til den vestvendte terrasse, som har eftermiddag- og aftensolen. På husets østside er der også en stor terrasse, hvor man kan sidde og nyde morgenkaffen i solen. Sommerhuset er placeret på en stor grund med masser af græsarealer. Et rigtig dejligt og velholdt sommerhus, som er et kig værd.

Huset opvarmes med EL og brændeovn.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Solkrogen 10, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Solkrogen 10, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Solkrogen 10, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.