Plantegning

Ulstrupvej 21, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1031
Type Fritidshus
Boligareal56 m²
Grundareal817 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår1966
Ombygget1999
Pris:750.000 Kr.
Udbetaling:40.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.164 Kr.
Pris/m²13.393 Kr.

Beskrivelse:

Flot og velholdt sommerhus i Nr. Lyngby, kun 6 km nord for Løkken. Huset har fra stuen havkig, og fra terrassen kan man sidde og nyde solnedgangen ud over havet. Huset er igennem tiden blevet renoveret, og er yderst velholdt af nuværende ejer. Huset er indrettet med to værelser og et kombineret stue/køkken, med brændeovn som varmekilde. Dertil er der et badeværelse med separat brusekabine. Tilhørende huset er der en dejlig terrasse, samt en overdækket terrasse, som er kombineret med skur. Huset ligger med kort afstand til de populære brede sandstrande på vestkysten, og på få minutter står du med fødderne i vandkanten. Et rigtigt dejligt sommerhus, hvor der er mulighed for at få nogle rigtig hyggelige sommerstunder.
Dette sommerhus er udlejet igennem et bureau, og omsatte i 2017 for 38.189 kr. inkl. forbrug til ejer.

Huset opvarmes med EL og brændeovn.

Området:
Nr. Lyngby er en lille ferielokation, placeret 6 km nord for Løkken. Her kan du opleve alt hvad sommerhuslivet indeholder. Lige fra de brede, lækre sandstrande med klitter og marhalm, til skov arealer i Nr. Rubjerg. Ikke mere end 8 km fra Nr. lyngby finder du også turistattraktionen Rubjerg Knude, nærmere kendt som det tilsandede fyr.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Ulstrupvej 21, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Ulstrupvej 21, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Ulstrupvej 21, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.