Plantegning

Toftevej 42, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1036
Type Fritidshus
Boligareal76 m²
Grundareal2.957 m²
Rum/værelser3/3
Antal plan1
Byggeår2005
Pris:1.395.000 Kr.
Udbetaling:70.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.505 Kr.
Pris/m²18.355 Kr.

Beskrivelse:

Utroligt flot og stilrent sommerhus, på ugeneret grund i Nr. Lyngby lige nord for løkken. Her er der ikke mere end få minutters gang til de brede sandstrande. Huset er indrettet med 2 soveværelser, dertil er der også en hems og en stor alkove i stuen til overnattende gæster, eller bare ren aftenhygge. Huset har et stort badeværelse, med separat bruseniche og et spabad. Det moderne køkken er kombineret i et stort åbent rum med stuen, og her er der masser af plads til at rumme hele familien. Fra stuen er der direkte udgang til den store overdækkede terrasse. Udover den overdækkede terrasse er der også store terrassearealer, hvor der er mulighed for at sole sig hele dagen. Tilhørende huset er en stor og ugeneret grund, hvor der er rigelig plads med sine næsten 3000 kvadratmeter. Dette gør det også muligt at tilbygge en garage med et udhus, hvis der skulle være brug for udvidelse. Alt i alt et rigtigt lækkert sommerhus, hvor det er tydeligt at mærke fra man kommer ind i entreen at der er tænkt over indretningen og hver detalje. Sommerhuset udlejes igennem et bureau, og omsatte i 2017 for 56.661 kr. inkl. forbrug til ejer. De første 21.400 kr. ved udlejning er skattefri i 2017.
Huset opvarmes med brændeovn og EL.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Toftevej 42, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Toftevej 42, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Toftevej 42, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.