Plantegning

Irenevej 32, Grønhøj, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1068
Type Fritidshus
Boligareal118 m²
Grundareal1.600 m²
Rum/værelser5/5
Antal plan1
Byggeår1997
Pris:1.695.000 Kr.
Udbetaling:85.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.2.137 Kr.
Pris/m²14.364 Kr.

Beskrivelse:

Flot og velholdt kalmer hus fra 1997. Huset ligger som det sidste hus på vejen, i rolige omgivelser. Huset har stor lukket grund, som er kombineret med græs og marehalm. Fra huset er der egen sti, som går ud mod de offentlige stisystemer, der fører til stranden. Man træder ind i husets entre, hvor der er adgang til et stort soveværelse, køjerum og husets gæstetoilet med bad. Derefter træder man ind i husets center, som er det kombinerede køkken alrum. Køkkenet er udskiftet inden for de sidste par år, og fremstår flot og eksklusivt. Stuen er stor og rummelig, og her er brændeovnen varmekilde. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse. Når man fortsætter videre ind i huset fra vestfløjen, er der at finde to store soveværelser samt stort badeværelse, som råder over spa og sauna. Endvidere er der et lille pultrum, hvor der kan opbevares rengøringsartikler og havehynder. Et rigtigt lækkert sommerhus, som bare skal opleves indvendigt og udvendigt.

Huset opvarmes med brændeovn og EL.


LÆS MERE

Book en fremvisning

Irenevej 32, Grønhøj, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Irenevej 32, Grønhøj, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Irenevej 32, Grønhøj, 9480 Løkken

Dine oplysninger





Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.