Plantegning

Kaskelotvej 29, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1073
Type Fritidshus
Boligareal118 m²
Grundareal1.034 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår2007
Pris:1.925.000 Kr.
Udbetaling:100.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.827 Kr.
Pris/m²16.314 Kr.

Beskrivelse:

Velindrettet og velovervejet sommerhus for enden af vej i Nr. Lyngby, lige nord for Løkken. Et rigtigt lækkert sommerhus, hvor der er tænkt over detaljerne. Huset er indrettet med en entré og en baggang. Baggangen er forberedt til ekstra badeværelse, og det kan den nuværende ejer godt få lavet. Man træder ind i den lille entré, hvor der er adgang til husets badeværelse. Derefter kommer man ind i det store køkkenalrum, som virkelig er godt inddelt med plads til den store familie. Køkkenet er moderne med koge-ø, som deler køkken og spisepladsen. Fra stuen er der adgang til husets 3 værelser, og den store hems. Tilhørende huset er der en stor dobbel garage med porte, som er isoleret og med varme. Denne kan med lethed anvendes som et evt. aktivitetsrum, som er med til at øge udlejningen på huset. Udvendigt er der nogle store gode terrassearealer, som er taktisk velplaceret i forhold til sol og flest mulige timer udendørs. Der er også en overdækket terrasse lige uden for køkkenet. Et rigtigt flot sommerhus, som kan rumme den helt store familie, og som er meget privat beliggende, uden gene af gennemkørsel fra biler, da det er placeret for enden af vejen. Endvidere er der ikke mere end få minutters gang til de brede sandstrande og omliggende skove.

Huset opvarmes med brændeovn og Oliefyr.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Kaskelotvej 29, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Kaskelotvej 29, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Kaskelotvej 29, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.