Plantegning

Olgavej 28, Grønhøj, 9480 Løkken

GIV ET BUD
Sagsnr.FH1081
Type Fritidshus
Boligareal85 m²
Grundareal1.482 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår2003
Pris:1.575.000 Kr.
Udbetaling:80.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.689 Kr.
Pris/m²18.529 Kr.

Beskrivelse:

Flot og velholdt sommerhus fra 2003, i det populære område Grønhøj Strand, kun få kilometer syd fra Løkken. Huset er indrettet med 3 værelser, med tilhørende badeværelse med spa og sauna. Huset fremstår rigtigt flot, og det er tydeligt at se, at det er en ejer der har taget sig godt af huset. Huset har et stort køkken alrum, hvor der er spisekrog til. Midt i stuen er brændeovnen, som sammen med den energibesparende luft-luft-varmepumpe fungerer som varmekilde til hele huset. Varmepumpen er tilkoblet husets fiber-internet og kan derved styres hjemmefra. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse, som ligger mod vest, samt den åbne terrasse. Her er der også aflukket med delvist stakit. Selve grunden er stor og beplantet, og det gør at man har privatliv og dermed ingen mulighed for de omliggende huse at kigge ind gennem vinduerne. Huset har terrasse mod øst, som er aflukket og giver morgensolen. Fra huset er der gåafstand til de brede sandstrande, som vestkysten er kendt for. Det kuperede område kan byde på lange gåture blandt de offentlige stier.
Huset udlejes gennem bureau og har i 2017 fra april til oktober omsat for imponerende kr. 69.672 inkl. forbrug til ejer.

Huset opvarmes med brændeovn og energibesparende varmepumpe.


LÆS MERE

Book en fremvisning

Olgavej 28, Grønhøj, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Olgavej 28, Grønhøj, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Olgavej 28, Grønhøj, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.