Plantegning

Solsortevej 2, Furreby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1083
Type Fritidshus
Boligareal49 m²
Grundareal410 m²
Rum/værelser3/3
Antal plan1
Byggeår1938
Ombygget1976
Pris:1.150.000 Kr.
Udbetaling:60.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.588 Kr.
Pris/m²23.469 Kr.

Beskrivelse:

Utroligt charmerende sommerhus på attraktiv beliggenhed i Det Gamle Furreby, lige på den anden side af bækken til Løkken by. Fra huset er der ikke mere end få minutters gang til de brede sandstrande og Løkken torv, som byder på masser af spisesteder, butikker, barer osv. Huset fremstår flot og velholdt, og det er tydeligt at huset har været brugt privat. Fra entreen er der adgang til husets badeværelse og køkken. Fortsætter man videre ind, kommer man ind i stuen som er kombineret med en lukket overdækket terrasse. I stuen er der monteret nyere brændeovn som er den primære varmekilde i huset. Fra stuen er der også adgang til husets soveværelse. Inde i køkkenet er der udgang til terrassen som ligger ud til den fredelig lukket have. Derfra er der også adgang til husets anneks. Tilhørende huset er der et lille depot/skur samt garage.
Huset opvarmes med brændeovn og EL

LÆS MERE

Book en fremvisning

Solsortevej 2, Furreby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Solsortevej 2, Furreby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Solsortevej 2, Furreby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.