Plantegning

Dagmarvej 1, Løkken Syd, 9480 Løkken

Solgt
Sagsnr.FH1089
Type Fritidshus
Boligareal85 m²
Grundareal2.503 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår1981

Beskrivelse:

Velbeliggende sommerhus ikke mere end 250 meter fra den brede sandstrand. Dette hus vandt i byggeåret prisen som årets sommerhus. Huset er utroligt velholdt og fremstår flot. Fra man træder ind i gangen kan man rigtigt fornemme sommerhus stemningen og roen det bære med sig. Der er 2 fornuftige værelser i nord enden af huset, derfra er der adgang til køkkenet som er i sammenhæng med køkken alrummet. Her er der placeret en brændeovn som fungere rigtigt godt som varmekilde til hele huset. Fra stuen er der også adgang til det store soveværelse. Endvidere er der udgang fra stuen til den store dejlige terrasse der snore sig omkring huset, så der er mulighed for at nyde solen hele dagen. Den ene del er tilmed overdækket, hvilket gør at man stadig kan side ude på en regnvejrsdag. Huset ligger højt så der ikke er mulighed for at forekomme råd og svamp. Tilhørende huset er der en stor grund som er er delvist klitgrund. Derudover er der også et skur hvor diverse haveredskaber kan gemmes væk og cykler kan opbevares. Book en fremvisning i dag på 72 119 114
Huset opvarmes med brændeovn og EL

LÆS MERE

Book en fremvisning

Dagmarvej 1, Løkken Syd, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Dagmarvej 1, Løkken Syd, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Dagmarvej 1, Løkken Syd, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.