Plantegning

Lottesvej 8, Grønhøj, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1093
Type Fritidshus
Boligareal117 m²
Grundareal2.270 m²
Rum/værelser5/5
Antal plan1
Byggeår2007
Pris:2.795.000 Kr.
Udbetaling:140.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.2.917 Kr.
Pris/m²23.889 Kr.

Beskrivelse:

Perle utrolig tæt på vand og med havudsigt fra stue og spisestue. Her er der ikke sparet på herlighederne. Huset er opført i 2007 og fremstår utroligt velholdt. Fra man træder ind i huset, kan mærke en ro som virkelig bringer afslapningen frem i sig. Fra entreen er der adgang til det store køkken alrum. Her har man hævet stuen med brændeovn, dette giver huset mulighed for at nyde havudsigten fra sofaen. Sommerhuset er indrettet med 4 rummelige værelser. Hertil er der 2 store badeværelser. Det ene er indrettet med stor indbygget spa og med sauna. Det er tydeligt at se at der ikke er sparet på de ting der skaber værdier på ferien, selv på en regnvejrsdag. Tilhørende huset er der store terrasser, hvor der også er en overdækket, dette er med til at forlænge de sene aftentimer. Endvidere er det også værd at nævne, at der til huset er en stor grund som er lukket af. Dette giver utrolig meget privatliv, samtidigt med at huset er trukket væk fra vejen. Huset udlejes gennem bureau og generer en rigtig stor indtjening. Et hus der skal ud og opleves og fornemmes. Giv os et kald i dag på 72 119 114 og book en fremvisning.
Derudover er der et lille rum udvendigt. Sommerhuset udlejes igennem et bureau, og omsatte i 2017 for 113.899 kr. inkl. forbrug til ejer.
Huset opvarmes med varmepumpe, brændeovn og EL.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Lottesvej 8, Grønhøj, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Lottesvej 8, Grønhøj, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Lottesvej 8, Grønhøj, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.