Plantegning

Tjørnevej 11, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1100
Type Fritidshus
Boligareal74 m²
Grundareal1.264 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår1974
Pris:775.000 Kr.
Udbetaling:40.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.428 Kr.
Pris/m²10.473 Kr.

Beskrivelse:

Velbeliggende sommerhus i Nr. Lyngby kun få minutters gang til de brede sandstrande, som området er kendt for. Endvidere er der heller ikke mere en få minutter i bil, til man står inde på Løkken torv eller i Lønstrups smalle gader. Huset har gennem tiden fået nogen moderniseringer og senest er badeværelset og køkkenet blevet skiftet ud. Man træder ind i en entre, som fungerer som en gang i huset. Her er der adgang til de 3 soveværelser som alle er i fornuftige størrelser. Dertil er der et dejligt badeværelse med separat bruseniche. For enden af gangen kommer man ind i det kombineret køkken alrum. Her er der placeret en brændeovn der fungere som varmekilde. Stuen er dejlig rummelig og hænger godt sammen med køkkenet. Fra stuen er der udgang til den sydvendte terrasse. Fra entreen er der udgang til den østvendte terrasse, samt den overdækket terrasse. Tilhørende huset er der et udhus med plads til diverse haveredskaber. Derudover er der også en dejlig stor grund med plads til boldspil og diverse sommer lege. Et rigtigt hyggeligt og charmerende sommerhus der skal oplevet. Sommerhuset udlejes igennem et bureau, og omsatte fra maj til oktober 2017 for 34.196 kr. inkl. forbrug til ejer. De første 21.400 kr. ved udlejning er skattefri i 2017. Huset opvarmes med brændeovn og EL.
Kontakt os på 72 119 114 ved spørgsmål.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Tjørnevej 11, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Tjørnevej 11, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Tjørnevej 11, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.