Plantegning

Narhvalvej 7, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1102
Type Fritidshus
Boligareal123 m²
Grundareal1.477 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår2012
Pris:1.895.000 Kr.
Udbetaling:95.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.2.271 Kr.
Pris/m²15.407 Kr.

Beskrivelse:

Luksuriøst sommerhus i Nr. Lyngby, kun få kilometer nord for badebyen Løkken. Fra dette hus er der ikke mere end få minutters gang til de brede sandstrande, som løber op langs vestkysten. Huset er fra 2012 og er yderst veludstyret med alt fra aktiviteter, hyggekroge og dejlige udendørs arealer. Fra man kommer ind i entreen fornemmer man hurtigt at huset er rummeligt og samtidig utroligt stilrent. Sommerhuset er indrettet med 3 meget store og rummelige soveværelser, dette er de eneste rum som ikke er med gulvvarme. Udover værelserne er der en meget stor hems med 2 ekstra sovepladser, som fungere som et ekstra værelse. Deroppe er der installeret en sofa, hvor man kan sidde og se fjernsyn eller benytte sig af muligheden for at kigge til vandet, fra de vinduer som er ud mod vand siden. Fortsætter man ind i huset finder man den store køkken alrum hvor der er ført loft til kip. Dette giver en utrolig god rummelighed og luft til rummet. Det er tydeligt at der er tænkt over alle detaljer i huset i form af indretning og valg af møbler. Huset har endvidere to badeværelser, som er helt ideelt for denne størrelse hus. Det ene af badeværelserne er udstyret med spa og sauna. Tilhørende huset er der en stor grund, samt gode terrasse arealer. Et hus der skal opleves, giv os et kald i dag og book en fremvisning. Dette sommerhus er udlejet igennem et bureau, og omsatte i 2017 for 112.072 kr. inkl. forbrug til ejer.
Huset opvarmes med varmepumpe, brændeovn og EL.


LÆS MERE

Book en fremvisning

Narhvalvej 7, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Narhvalvej 7, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Narhvalvej 7, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.