Plantegning

Helledievej 153, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1114
Type Fritidshus
Boligareal122 m²
Grundareal1.737 m²
Rum/værelser5/5
Antal plan1
Byggeår2012
Pris:1.785.000 Kr.
Udbetaling:90.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.2.224 Kr.
Pris/m²14.631 Kr.

Beskrivelse:

Luksuriøst og moderne sommerhus tæt på strand, og ikke mere en få minutters kørsel fra Løkken og Lønstrup by. Huset er opført i 2012 og fremstår som nyt. Det er uden tvivl et stilrent og velindrettet hjem, hvor der er tænkt over alle detaljerne. Huset er utroligt energivenligt idet der er vandbåret gulvvarme i hele huset som er drevet af en luft til vand varmepumpen. Derudover er huset også velisoleret, som er med til at holde på varmen. Sommerhuset er indrettet med 4 rummelige værelse. Det største soveværelse har eget badeværelse. Derudover er der et stort badeværelse med spabad og separat bruseniche. Køkkenet er moderne og med grebsfrit design. I entreen er der lavet et lille vaskerum med håndvask og bordplads som er virkelig funktionelt efter en hel dag på stranden. Stuen er stor og kombineret med køkkenet, hvilket harmonere rigtigt godt. Fra stuen er der udgang til de store terrasse arealer, hvoraf en del af det er overdækket. Tilhørende huset er der et skur til diverse haveredskaber. Et rigtigt lækkert hus der skal opleves på adressen. Giv os et kald i dag på 72 119 114 ved spørgsmål.
Huset opvarmes med luft til vand varmepumpe

LÆS MERE

Book en fremvisning

Helledievej 153, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Helledievej 153, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Helledievej 153, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.