Plantegning

Odavej 67, Grønhøj, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1117
Type Fritidshus
Boligareal97 m²
Grundareal1.280 m²
Rum/værelser5/5
Antal plan1
Byggeår1988
Ombygget2008
Pris:1.495.000 Kr.
Udbetaling:75.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.2.167 Kr.
Pris/m²15.412 Kr.

Beskrivelse:

Sommerhus i Grønhøj, ikke mere end 10 minutters gang til de velkendte brede sandstrande. Fra huset er der heller ikke mere end 10 minutters kørsel til badebyen Løkken. Huset er blevet ombygget og fuldstændigt renoveret i 2008. Det fremstår stort set som nyt og det er tydeligt at de nuværende ejer har vedligeholdt huset usædvanligt godt. Sommerhuset ligger på et aflukket og ugenert stor grund. Fra man kommer ind i indkørsel er det tydeligt at fornemme en charme og stemning omkring huset. Man kommer ind i en lang gang som fører direkte ind til det store køkken alrum. Huset er indrettet med 3 store værelser og et mindre værelse. Dertil er der et lækkert og moderne badeværelse med indbygget vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er stort og er i sammenhæng med den utrolig store og rummelige stue, hvor der er udgang til de to overdækket terrasser. Terrasserne er støbte og slanger sig rundt om huset, hvilket gør at man har mulighed for fuld udnyttelse af solen hele dagen. På grunden er der også opført et lille skur til diverse haveredskaber. Endvidere har huset adgang til et fælleshus som er beliggende på Odavej, her er der mulighed for at benytte swimmingpoolen og saunaen. Disse udgifter er indregnet i ejerudgifterne. Huset lejes ud via bureau og har i 2017 omsat for kr. 49.626,- inkl. forbrug til ejer, ved udlejning i 3 sommermåneder. Har i flere spørgsmål er i velkommen til at ringe på 72 119 114.
Huset opvarmes med varmepumpe og EL.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Odavej 67, Grønhøj, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Odavej 67, Grønhøj, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Odavej 67, Grønhøj, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.