Plantegning

Mølleager 3, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1124
Type Fritidshus
Boligareal77 m²
Grundareal2.547 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår1979
Pris:895.000 Kr.
Udbetaling:45.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.472 Kr.
Pris/m²11.623 Kr.

Beskrivelse:

Sommerhus på stor, lukket og ugenert grund i Nr. Lyngby kun få kilometer nord for Løkken. Fra huset er der heller ikke mere end få minutters gang til de brede sandstrande som området er kendt for. Huset her fremstår virkelig velholdt og med en charme der er til at falde for. Man fornemmer straks når man sætter benene inden for at der er kræset for sommerhus stemningen. I køkken al rummet er der monteret ovenlysvinduer, som giver et utroligt godt lysindfald og er med til at give en rummelig fornemmelse. Huset er indrettet med 3 fornuftige værelse. Dertil er der et badeværelse med vaskemaskine og separat bruseniche. Udvendigt er der to terrasse hvor den ene er østvendt for at få morgen- og formiddagsolen og den anden er vestvendt for at få eftermiddag- og aftensolen. Tilhørende huset er der også to redskabsrum med plads diverse havemøbler osv. Det charmerende hus ligger i et fredeligt og roligt område tæt på naturen.
Huset opvarmes med brændeovn og EL

LÆS MERE

Book en fremvisning

Mølleager 3, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Mølleager 3, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Mølleager 3, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.