Plantegning

Harerenden 45, Lønstrup, 9800 Hjørring

NY PRIS
Sagsnr.FH1125
Type Fritidshus
Boligareal71 m²
Grundareal284.831 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår1974
Pris:1.295.000 Kr.
Udbetaling:65.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.988 Kr.
Pris/m²18.239 Kr.

Beskrivelse:

Sommerhus beliggende i det populære område, Harerenden i Lønstrup. Huset ligger på en dejlig naturgrund som er en fællesgrund og en del af sommerhusforeningen Harerenden. Fra huset er der hav kig til vandet og dermed ligger det ikke mere end få minutters gang stranden. Huset har en utrolig dejlig sol terrasse som er øst/syd vendt. På den anden side af huset er der en terrasse mod vest, hvor aftensolen kan nydes, mens man sidder og kigger til vandet. I entreen er der adgang til de 3 værelser, hvortil der er et fornuftigt badeværelse med separat bruseniche. Køkkenet er indrettet med en spisekrog og har udgang til den vestvendte terrasse. Stuen er stor og rummelig og har en indbygget brændeovn som fungere som varmekilde til det kombineret køkken alrum. Til terrassen med stakit er det lavet et læhegn som kan monteres oven på og dermed give mere privatliv. Huset fremstår rigtigt flot og velholdt. Giv os et kald på 72 119 114 ved spørgsmål eller booking af fremvisning.
Huset opvarmes med brændeovn og EL

LÆS MERE

Book en fremvisning

Harerenden 45, Lønstrup, 9800 Hjørring

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Harerenden 45, Lønstrup, 9800 Hjørring

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Harerenden 45, Lønstrup, 9800 Hjørring

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.