Plantegning

Hejredalen 16, Furreby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1126
Type Fritidshus
Boligareal78 m²
Grundareal1.277 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår1975
Ombygget1993
Pris:945.000 Kr.
Udbetaling:50.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.594 Kr.
Pris/m²12.115 Kr.

Beskrivelse:

Utroligt godt beliggende sommerhus i gåafstand til Løkken by. Huset ligger ud mod et åbent areal og herfra er der ikke mere en få minutters gang til den populære badestrand. Man kommer ind i entreen hvor man hurtigt fornemmer den rolige sommerhus stemning der er i huset. Fra gangen er der adgang til de 3 værelser samt badeværelse. Fortsætter man ind i huset rammer man hjertet, hvor det store køkken/alrum er. Her er der placeret en brændeovn i midten af rummet, som fungere utroligt godt som varmekilde. Fra stuen og køkkenet er der udgang til terrassen samt den lyse og utrolig dejlige udestue. Her er der mulighed for at sidde og nye et glas vin til langt ud på natten. Tilhørende huset er der nogle helt fantastiske terrasse areal, som gør det muligt at nyde solen fra morgen til aften. Derudover er den syd vendte overdækket, hvilket også gør det muligt at sidde uden for, på en regnvejrsdag. Et rigtigt charmerende sommerhus der skal opleves.
Huset opvarmes med brændeovn og EL

LÆS MERE

Book en fremvisning

Hejredalen 16, Furreby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Hejredalen 16, Furreby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Hejredalen 16, Furreby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.