Plantegning

Porsevej 21, Saltum, 9493 Saltum

Sagsnr.FH1128
Type Fritidshus
Boligareal107 m²
Grundareal1.324 m²
Rum/værelser5/5
Antal plan1
Byggeår1985
Pris:1.795.000 Kr.
Udbetaling:90.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.3.005 Kr.
Pris/m²16.776 Kr.

Beskrivelse:

Særdeles velholdt og attraktivt sommerhus i populært område. Her er der virkelig tale om sommerhusstemning, meget tæt på vand og i skønne omgivelser. Huset ligger på meget fredelig og ugenert klitgrund, her er der ikke mange kvadratmeter der skal slås med plæneklipperen. Man kommer ind i en lang gang der fører ind til det store køkken alrum, hvor der er monteret en brændeovn som varmekilde. Fra gangen er der adgang til husets fire soverum, hvor det ene er med 2 køjesenge, det andet er med 2 enkelt senge og de to sidste er med double senge. Derudover er der et dejligt badeværelse som er udstyret med sauna. Fra stuen er der udgang til den overdækket terrasse, som vender mod vest og hvor aftensolen kan nydes i fulde. Derudover er der store aflukket terrasse arealer, som følger huset rundt fra øst til vest, hvilket gør det muligt at nyde solen fra morgenstunden af. Tilhørende huset er der et udeskur med plads til diverse haveredskaber osv.
Huset opvarmes med brændeovn og EL.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Porsevej 21, Saltum, 9493 Saltum

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Porsevej 21, Saltum, 9493 Saltum

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Porsevej 21, Saltum, 9493 Saltum

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.