Plantegning

Karinavej 69, Grønhøj, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1129
Type Fritidshus
Boligareal110 m²
Grundareal1.177 m²
Rum/værelser5/5
Antal plan1
Byggeår2004
Pris:1.750.000 Kr.
Udbetaling:90.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.2.161 Kr.
Pris/m²15.909 Kr.

Beskrivelse:

Lækkert og rummeligt sommerhus for enden af vejen. Her ligger der et utroligt velholdt sommerhus med ugenert have. Huset er fra 2004 og er med hele 110 kvadratmeter. Man kommer ind i entreen som er indrettet med skabe. Til højre for entreen er der et bryggers som fungerer som baggang, her er der installeret vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er der at finde husets største badeværelse som er udstyret med spa og sauna. I denne del af huset er der også 3 soveværelser med tilhørende skabe. Fortsætter man ind i huset kommer man ind i køkken alle rummet som er lyst og lækkert, dette skyldes blandet andet at der er ført til kip, som giver en god rummelighed. I midten af rummet er der installeret en brændeovn som er en helt fantastisk varmekilde til de kølige aftner. Fra stuen er der adgang til endnu et værelse som er kombineret med eget badeværelse. Fra stuen er der udgang til den overdækket terrasse samt de omliggende terrasser. Terrasserne er placeret således at man har mulighed for at nyde solen hele dagen. På grunden er der også opført et lille udhus til opbevaring. Huset udlejes via bureau og omsatte i 2017 for imponerende 91.528 kr. til ejer inkl. forbrug.
Huset opvarmes med brændeovn og EL

LÆS MERE

Book en fremvisning

Karinavej 69, Grønhøj, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Karinavej 69, Grønhøj, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Karinavej 69, Grønhøj, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.