Plantegning

Helledievej 165, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1141
Type Fritidshus
Boligareal109 m²
Grundareal1.790 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår2008
Pris:1.795.000 Kr.
Udbetaling:90.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.2.248 Kr.
Pris/m²16.468 Kr.

Beskrivelse:

Velkommen til dette fantastiske og ikke mindst atypiske sommerhus. Her er der tale om et meget specielt og unikt tegnet hus, som ikke falder ind i mængden. Huset her er fra 2008 og er bygget som en propel og har en utrolig god stemning omkring stuen som er center i huset. I to af enderne er der bygget et master bedroom i den ene og 2 mindre værelser i den anden samt et lille badeværelse. I den sidste er der indgang kombineret med et køkken som er i sammenhæng med stuen. Derudover er der også et badeværelse med spa/wellnesskabine. Inde i stuen er der også lavet en lille hems til de små. Huset er lavet med gennemgående klinker i det hele. Fra midten er huset er der udgang til terrassen som er bygget hele vejen rundt om huset. Fra værelserne er der også udgang hertil. Tilhørende huset er der en stor dejlig og ugenert grund samt en stor 35 kvm garage med plads bil og diverse haveredskaber og havemøbler. Et rigtigt lækkert og velholdt sommerhus der skal opleves. Dette sommerhus er utrolig godt udlejet igennem bureau. Giv os et kald i dag på 72 119 114 vedr. booking af fremvisning eller hvis du har nogle spørgsmål.
Huset opvarmes med brændeovn og EL

LÆS MERE

Book en fremvisning

Helledievej 165, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Helledievej 165, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Helledievej 165, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.