Plantegning

Skyttevej 18, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1147
Type Fritidshus
Boligareal78 m²
Grundareal1.412 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår2005
Pris:1.495.000 Kr.
Udbetaling:75.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.823 Kr.
Pris/m²19.167 Kr.

Beskrivelse:

Søger du et hus med en usædvanlig god udsigt til vandet, så er dette huset for dig. Her er der et hus fra 2005, hvor der er tænkt over alle detaljer. Når man kommer ind, fornemmer man et rummeligt og lyst hus hvor sommerhus stemningen rigtigt kan få lov og blomstre. Man lægger hurtigt mærke til den fantastiske udsigt der er fra stuen og køkkenet som er ført ud i et. Her er der også placeret en brændeovn som fungere perfekt som varmekilde på de kolde sommeraftner. Der er 3 rummelige soveværelser samt et fornuftigt badeværelse. Fra gangen er der opgang til hemsen som altid er et hit hos de små. Fra stuen er der udgang til den overdækket terrasse som vender mod vest, her er der mulighed for at nyde et glas vin til solnedgangen. Tilhørende huset er der en stor dejlig grund og et udhus til diverse haveredskaber. Et rigtigt charmerende og velindrettet sommerhus der er værd at tage et kig på. Derudover er der ikke mere en få minutter til de brede sandstrande og et par minutter i bil, så står man inde på Løkken torv. Ring og bestilt en fremvisning i dag eller hvis du har nogle spørgsmål på 72 119 114.
Huset opvarmes med brændeovn og EL.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Skyttevej 18, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Skyttevej 18, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Skyttevej 18, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.