Plantegning

Tofthøjvej 9, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

NY PRIS
Sagsnr.FH1149
Type Fritidshus
Boligareal62 m²
Grundareal1.332 m²
Rum/værelser3/3
Antal plan1
Byggeår1969
Ombygget2017
Pris:925.000 Kr.
Udbetaling:50.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.201 Kr.
Pris/m²14.919 Kr.

Beskrivelse:

Lækkert og lyst sommerhus tæt på vand med dejlig og fredelig beliggenhed. Fra huset her er der ikke mere end få minutters gang til de velkendte badestrande, samt få kilometer i bil til Løkken torv. Huset har fået en gennemgående renovering og fremstår særdeles flot og velholdt. Man fornemmer hurtigt en rolig stemning når man træder indenfor. Køkkenet er moderne og ligger i sammenhæng med den lyse stue. Herfra er der udgang til den store nye overdækket terrasse som er helt fantastisk til de sene aftentimer. Inde i huset er der et værelse som er lavet om til pulterrum samt et soveværelse. Dertil er der et badeværelse med separat bruseniche. Tilhørende huset er der et anneks som er blevet renoveret og står i samme kvalitet som resten af huset. Grunden er stor og aflukket, og der er placeret et skur til diverse haveredskaber. Et sommerhus der er indflytningsklar fra dag et og som skal opleves. Ring i dag på 72 119 114 og book en fremvisning
Huset opvarmes med EL.


LÆS MERE

Book en fremvisning

Tofthøjvej 9, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Tofthøjvej 9, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Tofthøjvej 9, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.