Plantegning

Ane Maries Vej 17, Løkken Syd, 9480 Løkken

NY PRIS
Sagsnr.FH1162
Type Fritidshus
Boligareal70 m²
Grundareal1.360 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår1960
Ombygget2002
Pris:1.295.000 Kr.
Udbetaling:65.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.912 Kr.
Pris/m²18.500 Kr.

Beskrivelse:

Ældre hus på særdeles attraktiv beliggenhed, ikke mere end få minutters gang til de brede sandstrande omkring Løkken. Huset her fremstår særdeles velholdt og har i 2002 fået en gennemgående renovering. Huset er indrettet med to dejlige soveværelser med god plads. Hertil er der et stort badeværelse. Den gamle sauna er nedlagt og lavet om til et depotrum med mulighed for opbevaring af mad og diverse. Køkkenet er stort og rummeligt, hvor der er masser af skabsplads. Stuen er en rigtig god størrelse og her er der udgang til den helt fantastiske overdækket terrasse, her er der mulighed for at være uden for, selv på en regnvejrsdag. På østsiden er der en dejlig solgård, hvor man kan sidde og nyde morgenkaffen i solen. Grunden er stor og aflukket med hyben, og huset er trukket væk fra vejen. Dette er med til at skabe en helt fantastisk ro omkring huset. Tilhørende huset er der et skur hvor man kan opbevare diverse haveredskaber osv. Dette hus og beliggenhed skal opleves, book en fremvisning i dag på 72 119 114
Huset opvarmes med EL.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Ane Maries Vej 17, Løkken Syd, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Ane Maries Vej 17, Løkken Syd, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Ane Maries Vej 17, Løkken Syd, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.