Plantegning

Snedkervej 6, Bratten Strand, 9981 Jerup

Solgt
Sagsnr.FH1199
Type Fritidshus
Boligareal108 m²
Grundareal2.622 m²
Rum/værelser4/4
Antal plan1
Byggeår1968
Ombygget2001

Beskrivelse:

Charmerende sommerhus tæt ved den populære og børnevenlige hvide badestrand i Bratten. Huset er lyst og moderne efter en gennemgribende renovering i 2010, hvor bl.a. både køkken, bryggers, badeværelse, gulve og brændeovn blev fornyet. Samtidig blev huset efterisoleret, og der blev nedlagt gulvvarme med klinkegulve i store dele af huset. Husets centrum er det store alrum med god plads til spisebordet, og i åben forbindelse med HTH køkkenet. I stuen er brændeovnen med til at skabe den helt rigtige sommerhusstemning, og det store vinduesparti mod sydvest giver et dejligt lysindfald. Den energibesparende varmepumpe er et godt supplement til brændeovnen. Fra stue og alrum er adgang til den store træterrasse, som er delvist overdækket. Huset har tre værelser med masser af plads, også til flere sengepladser hvis det ønskes. Flot badeværelse med bruseniche. Grunden er på 2622 m2 og her er god plads til alle sommerens udendørs aktiviteter. På grunden er også carport og udhus. Et attraktivt sommerhus i et dejligt område for dig som også prioriterer natur og strand højt. Samtidig er der kun 1 km til købmanden i Bratten og 3 km til Strandby med lystbådehavn og gode indkøbsmuligheder. Huset udlejes via bureau, og omsatte i 2017 for imponerende 87.722 inkl. forbrug til ejer.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Snedkervej 6, Bratten Strand, 9981 Jerup

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Snedkervej 6, Bratten Strand, 9981 Jerup

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Snedkervej 6, Bratten Strand, 9981 Jerup

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.