Plantegning

Bævervej 14, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Sagsnr.FH1206
Type Fritidshus
Boligareal48 m²
Grundareal2.214 m²
Rum/værelser3/3
Antal plan1
Byggeår1970
Pris:825.000 Kr.
Udbetaling:45.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.1.740 Kr.
Pris/m²17.188 Kr.

Beskrivelse:

Charmerende og velholdt sommerhus i det naturskønne område, Nr. Rubjerg. Her er der ikke lang til de brede sandstrande som området er kendt for. Fra man træder ind i huset fornemmer man en hyggelig sommerhusstemning, hvor muligheden for at komme helt ned i gear rammer en. Hyggelig stue som er i åben forbindelse med køkkenet. I stuen er der brændeovn som fungerer fantastisk som varmekilde og hyggespreder. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse, hvor man har mulighed for at sidde og nyde solen. Huset er indrettet med 2 fornuftige værelser. Det ene er med en dobbeltseng og det andet med to enkelte senge. Badeværelse med brus og gulvvarme. Sammenbygget med huset er god carport med tilhørende udhus. Derudover er der en stor dejlig grund der indbyder til udendørs aktiviteter. Huset udlejes via udlejningsbureau. Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en fremvisning, så ring på 72 119 114.
Huset opvarmes med brændeovn og EL.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Bævervej 14, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Bævervej 14, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Bævervej 14, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.