Plantegning

Aavej 27, 9480 Løkken

Sagsnr.V1009
Type Villa
Boligareal117 m²
Grundareal1.150 m²
Rum/værelser5/5
Antal plan1
Byggeår2001
EnergimærkeC
Pris:1.575.000 Kr.
Udbetaling:80.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.2.559 Kr.
Pris/m²13.462 Kr.

Beskrivelse:

Denne villa er benyttet som fritidshus, og ligger godt placeret opad den gamle Furreby Bæk i Løkken.
Huset er bygget i 2001, og er sidenhen blevet finpudset indvendigt i 2013, med maling og nye møbler.
Huset har med sine fire værelser og store badeværelse god mulighed for at rumme hele familien, og giver behagelig luft omkring tingene. Huset ligger i stille og naturskønne omgivelser, uden forstyrrelse - og dog stadig kun 5 minutters gang fra byliv eller strand, hvad end man er til det ene eller det andet. Endvidere kan det være en god investering, set i forhold til udlejning.
Huset opvarmes med fjernvarme.

Området:
Løkken byder både på feriestemning og hyggelige sommerhusområder, klitter og sandstrande, men er den seneste tid også blevet delvist moderniseret, med helt nye butikker, indkøbsmuligheder, børnehaver, fodboldstadion, golfbaner, pæne helårshuse, og et hyggeligt lokalsamfund.
Denne kombination af det moderne og det hyggelige, har en helt speciel charme, som er en side kun Løkken kan vise sig fra. Løkken midtby oser af liv, med dens hyggelige caféer og lokale butikker.
Samtidig er der også rig mulighed for en stille stund, med kun vindens sus som baggrundsmusik, den rene luft, blandet med en snært af hybenbuske, og det flotte lys som oftest står på himlen.
Går man en tur på Løkken strand, er den velkendte mole at finde, hvorved de hyggelige, små badehuse ligger omkring, som hver sommer besøges af de trofaste turister, som år efter år vender tilbage for at nyde de lange, lyse dage. Løkken er helt klart at anbefale til folk, som sætter pris på natur, hav og det lokale sociale.

Udlejning:
Dette helårshus/feriebolig er udlejet igennem Nordvestkysten Feriehusudlejning/Sol og Strand Løkken, og omsatte for kr. 110.806 inkl. forbrug til ejer i 2017

LÆS MERE

Book en fremvisning

Aavej 27, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Aavej 27, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Aavej 27, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.