Plantegning

Askevej 11, 9480 Løkken

Sagsnr.VI1159
Type Villa
Boligareal146 m²
Grundareal994 m²
Rum/værelser5/5
Antal plan1
Byggeår1976
Ombygget1997
EnergimærkeC
Pris:1.525.000 Kr.
Udbetaling:80.000 Kr.
Ejerudgift pr. md.2.021 Kr.
Pris/m²10.445 Kr.

Beskrivelse:

Stort og attraktivt familiehus på særdeles god beliggenhed i Løkken. Fra huset er der ikke mere en få minutters gang til skole, sportsaktiviteter og indkøbsmuligheder. Huset er lavet af bjælker og indermurene er ikke bærende, og man kan derfor selv stå for en evt. ny rumfordeling. Huset er indrettet med 2 indgange, et bryggers og en hovedindgang. Der er 3 fornuftige værelser. Dertil er der et gæstetoilet og et stort badeværelse med separat bruseniche. Køkkenet er halv kombineret med stuen, men kan med lethed åbnes op til et stort køkken alrum. Fra selve stuen er der udgang til en stor udestue hvor der er installeret en brændeovn. Der er flere udgange til de dejlige terrasse arealer og ikke mindst den flotte og velholdte have. Der er en dejlig stor grund med til huset. Tilhørende huset er der også en stor lækker carport samt garage med værksted. Et hus der skal opleves og fornemmes. Ring i dag på 72 119 114 og bestil en fremvisning.
Huset opvarmes med brændeovn og fjernvarme.

LÆS MERE

Book en fremvisning

Askevej 11, 9480 Løkken

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt


Giv et bud

Askevej 11, 9480 Løkken

Bud:

Dine oplysninger


Download salgsopstilling

Askevej 11, 9480 Løkken

Dine oplysninger

Direkte Download

Ønsker du blot at hente salgsopstillingen, kan du hente den her: Download
Bliv ringet op
Hvis du har spørgsmål i forbindelse med bolighandel eller overvejer at købe/sælge bolig, er du velkommen til at benytte nedenstående formular, hvorefter vi vil give dig et kald.

Bolignes er din ejendomsmægler og rådgiver inden for boligkøb, bolighandel og boligudlejning.
Vi har mere end 20 års erfaring og er eksperter inden for bolighandel i især Løkken, Blokhus, Lønstrup, Hirtshals, Tversted og Hjørring.